Alla bästa aktiebloggarna samlade på en plats

Aktiebloggar har blivit något utav ett fenomen på Internet idag. Extremt många aktiehandlare idag önskar följa andra aktiehandlare via deras bloggar, Instagram/Facebook konton och via annan social media för att vara uppdaterade inom aktiehandlarnas köp och sälj. Många aktiebloggare erbjuder även tips och råd på aktieköp innan de genomför sina egna köp för att på så vis dela med sig utav sin expertis och hjälpa andra aktiehandlare att göra bättre köp och tillsammans, förhoppningsvis, göra en vinst med aktiebloggaren.

På Internet finns det extremt många aktiebloggar att följa idag, hos Finanso finns exempelvis många rekommenderade aktiebloggar att läsa och dessa bloggar innehåller information inom allt från köp och sälj av olika aktier, råd och tips kring olika aktier samt även svar på frågor som läsare eventuellt kan komma att ha. På så vis bygger bloggaren en lojal följarbas och en stor läsarkrets och erbjuder på så vis sin expertis till andra aktiehandlare så de kan göra bättre aktieköp och samtidigt göra en vinst på ett snabbt och smidigt sätt.

Det är också kul att följa aktiebloggare då det alltid är kul att se det gå bra för andra—dra lärdom och kanske eventuellt bli bättre själv och handla smartare. En aktiebloggare som börjar från grunden och bygger därefter större kapital är väldigt roligt att följa vilket är en bidragande faktor till varför aktiebloggar är så populära på Internet idag.

Aktiebloggar att följa på nätet

Hos Västkustinvesteraren så kan man hitta många aktiebloggar att följa. Dessa listas på sidan och kan väldigt enkelt följas av den som gillar att följa diverse bloggar och hålla sig uppdaterade med bloggares olika inlägg och senaste köp.

Med hjälp av ett program som aggregerar RSS-flöden från olika bloggar, som exempelvis Feedly, kan man följa flera bloggar utan att behöva besöka en massa hemsidor varje morgon för att se om nya inlägg lagts upp eller för att hålla sig uppdaterad med olika bloggares olika inlägg. Man kan exempelvis följa ett tiotal bloggar och programmet aggregerar därefter de senaste inläggen av de olika bloggarna för att presentera dig med det senaste inom allt på ett och samma flöde. Programmet kan även notifiera dig vid nya inlägg så att om en aktiebloggare gör ett köp och lägger upp ett inlägg så blir du meddelad om detta direkt med en notis via appen. För olika program som jobbar med RSS-flöde, sök helt enkelt på Google eller favorit App Store och hitta just det program som passar dig bäst.

För att hitta aktiebloggar så är det helt enkelt bara att besöka Västkustinvesterarens aktiebloggar och bläddra bland de bloggar de rekommenderar. Här finns en massa bloggar man kan följa och för den aktieblogg-intresserade så är urvalet stort och man kan väldigt enkelt hitta en aktieblogg som passar just en själv väldigt bra. Besök helt enkelt Västkustinvesteraren och kom igång med ditt läsande idag! Hos Västkustinvesteraren finns idag många bloggar att välja mellan så chansen att du hittar en som passar dig är väldigt stor. Klicka helt enkelt på länken och kom igång—samtliga bloggar finns radade direkt på sidan. Du kommer komma igång väldigt snabbt och väldigt enkelt.