Starta en blogg ur hängmattan

Är du sugen på att starta en blogg och tror att du har vad som krävs för att aktivt underhålla den med regelbundna postar och uppdateringar så borde du testa att bli bloggare. Det krävs inte alls mycket kunskap, men du bör ha regelbunden tillgång till en mobil, dator och internet.

Bloggandet började bli populärt för ungefär 15 år sedan och sedan dess har många bloggar startats av många olika människor och handlat om många olika ämnen. En del har blivit kända genom sin blogg, medan andra mestadels har använt sin blogg som en form av dagbok. Tack vare att mobilen kan användas för att blogga med kan i stort sett vem som helst starta en blogg.

Vad du behöver för att komma igång

Till att börja med måste du ha en dator eller en mobil för att kunna starta upp bloggen. Det är även ett måste att ha regelbunden tillgång till internet, annars kommer du aldrig kunna vara aktiv med dina uppdateringar och postningar. För att säkerställa att din mobil inte råkar ut för något kan du skydda den med ett mobilskal. Har du en Samsung kan du köpa ett skärmskydd samsung galaxy s20 eller ett annat passande skydd för just din mobil eftersom det är extra viktigt att du inte förlorar möjligheten att jobba och göra postningar.

Att blogga är som ett jobb

Innan du beger dig in i bloggarvärlden måste du ha rätt inställning och ta det på allvar. Det är som ett riktigt jobb och du måste vara hängiven för att lyckas. Är du bara en hobbybloggare kan du så klart spendera mer eller mindre tid på det, beroende på vad du själv känner för, men om du vill bli lika framgångsrik som Blondinbella måste du ligga i och skapa bloggposter i stort sett varje dag. Du kan även använda dig av reklam eller av affiliate marketing om du vill tjäna lite pengar på det. Växla gärna mellan olika ämnen så att du når ut till en bredare publik och på sikt kan bygga upp ett större nätverk av regelbundna bloggbesökare.

Ett jobb med mycket frihet

Att jobba via internet ger stor frihet och du kan fritt välja vart du vill jobba så länge du har tillgång till internet. Varför inte ligga i hängmattan och skapa dina bloggposter, på stranden eller hemma i sängen? Var du gör det spelar ingen roll, huvudsaken är att du gör det och att du gör det regelbundet. Det är frihet under ansvar som gäller.