WebbDesign

Vi designar till rätt pris

WEBBDESIGN

Vi tror att bra design och bilder är en viktig del av en perfekt utvecklad webbplats.

Det sägs att första intrycket är det viktigaste när man möter någon, därför anser vi att samma gäller då dina kunder kommer i kontakt med ditt företag för första gången online. En webbplats ska representera ditt företag perfekt med en kort beskrivning om er.

Så jobbar vi…Vision eller idé

Vi samråder med dig för att förstå dina mål.

Vi frågar en mängd med frågor för att

förstå ditt företag in och ut.Analysera

Vi analyserar din konkurrenters

digitala input.


Lösningar

Vi formulerar en solid lösning centrerad runt

dina styrkor och befäster dina svagheter.

Kompletterar efteråt med kreativ marknadsföring.Lansera

Sist, vi lanserar! En webbsida, kampanj,

socialmedia strategi, SEO, eller epost utskick.

Då analyserar vi, fixar och upprepa.

Nu när du har en vacker webbplats, hur kommer dina kunder att hitta dig!

För att dina kunder ska kunna hitta din webbplats måste alla sökmotorer veta att din webbplats finns. Det är därför SEO är en viktig del av din webbplats. Vad är SEO? SEO står försökmotoroptimering.” Det är processen att få trafik från ”gratis”, ”organiska”, ”redaktionella” eller ”naturliga” sökresultat på sökmotorer. Alla stora sökmotorer som Google, Bing och Yahoo har primära sökresultat, där webbsidor och annat innehåll som video eller lokala listor visas och rankas utifrån vad sökmotorn anser mest relevanta för användarna. Betalningen är inte inblandad, liksom med betalade sökannonser.

Mobilanpassad

Webbdesign ska se bra ut.

”All vår design är gjord för att svara på vilken skärmstorlek som helst, från skrivbord till smartphone. Detta innebär att all grafik och text anpassas efter varje skärm oberoende av storlek. För att effektivt kunna marknadsföra ditt varumärke eller budskap så bör en webbplats vara enkel att läsa i både vertikal och horisontell orientering i vilken skärmstorlek som helst. Vi lägger mycket energi på all webbdesign och utvecklingsprojekt som vi skapar. Vi testar varje design i de mest populära webbläsarna för att säkerställa att de fungerar korrekt!”

Vi är stolta att kunna erbjuda avancerad webbdesign. Låt oss få veta vad vi kan hjälpa Dig med.

Kom i kontakt med oss!

5 + 10 =

Bättre design för dina texter.

Vi bygger funktionella och moderna webbplatser med hjälp av ett modul som gör anpassningen enkel och trevlig för kunden.

Pin It on Pinterest